Nanbrød


Her er et utvalg av retter basert på nanbrød. Nanbrød er et flatt, ca. 1 cm tykt, rundt eller ovalt hvetebrød som er mye brukt i indisk mat. I motsetning til chapati inneholder nanbrød gjær; og de inneholder gjerne melk eller yoghurt, noe som gjør at de blir fyldigere og tykkere. Nanbrød blir gjerne brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje.


8. Plain Nan


Indisk festbrød stekt i tandooriovn.


Kr. 30.-

 
 


9. Garlic Nan


Nan fylt med hvitløk, bakt i Tandooriovn.


Kr. 40.-

 


10. Onion Nan


Nan fylt med løk, bakt i Tandooriovn.
.


Kr. 40.-

 


11. Podina Nan


Nan fylt med mynte, bakt i tandooriovn.


Kr. 45.-

 


12. Peshawari Nan


Nan fylt tørket frukt og nøtter, bakt i Tandooriovn.


Kr. 45.-

 


13. Koriander Nan


Nan fylt koriander, bakt i Tandooriovn.


Kr. 45.-