Tandoori



Tandoori er en leirovn uten glasur som fyres med trekull. Maten som stekes i en tandooriovn får en særegen smak av marinade, trekull og leire. Tandooriovner har vært brukt i over 5000 år- og er fortsatt uforandret.
Samtlige tandooriretter serveres på varm jernpanne med forskjellige sauser som tilbehør.



Samtlige tandoorretter serveres med ris og saus



16. Tandoorikylling


Kyllingkombinasjon av tandoori, krydder og yoghurtmarinade.


Kr. 220.-

 


17. Kylling Tikka


Benfri kylling marinert med yoghurt, krydret og grillet i tandooriovn.


Kr. 220.-

 


18. Kylling hvitløk tikka


Stykker av benfri kylling marinert i krydder og
hvitløk grillet i tandooriovn.


Kr. 220.-

 


19. Kylling shashlik


Marinert kyllingfilét med løk, tomat og paprika –
grillet på spyd i tandooriovn.


Kr. 220.-

 


20. Biff Tikka


Biff marinert med yoghurt, krydret og grillet i tandooriovn


Kr. 230.-

 


21. Lam Tikka


Benfri mørt lammekjøtt marinert med yoghurt, krydret
og grillet i tandooriovn.


Kr. 230.-

 


22. Lam Shashlik


Denne retten serveres på spyd med squash, paprika
auberginer og løk.


Kr. 215.-

 


23. Seekh kebabrolls


Hakket oksekjøtt og lammekjøtt blandet med urter og
krydder- som deretter grilles på spyd.


Kr. 210.-

 


24. Gandhi mix grill


Retten er en kombinasjon av forskjellig tandoorimat.
På pannen finner du grillet kylling, lam og reker.


Kr. 229.-

 


25. Jhatka shashlik


Marinert svinekjøtt med løk, paprika, squash og auberginer grillet på spyd i tandooriovn.


Kr. 210.-

 


26. Jhatka tikka


Marinert svinekjøtt med yoghurt, krydder grillet i tandooriovn.


Kr. 210.-

 


27. Kongereker


Marinerte kongereker med krydder grillet i tandooriovn.


Kr. 225.-

 


28. Kongereker hvitløk


Kongereker med hviløk og krydder grillet i tandooriovn.


Kr. 229.-