Nanbrød
Her er et utvalg av retter basert på nanbrød. Nanbrød er et flatt, ca. 1 cm tykt, rundt eller ovalt hvetebrød som er mye brukt i indisk mat. I motsetning til chapati inneholder nanbrød gjær; og de inneholder gjerne melk eller yoghurt, noe som gjør at de blir fyldigere og tykkere. Nanbrød blir gjerne brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje.

8. Plain Nan
Indisk festbrød stekt i tandooriovn.
Kr. 45.-

9. Garlic Nan
Nan fylt med hvitløk, bakt i Tandooriovn.
Kr. 52.-

10. Onion Nan
Nan fylt med løk, bakt i Tandooriovn.
.
Kr. 49.-

11. Podina Nan
Nan fylt med mynte, bakt i tandooriovn.
Kr. 52.-

12. Peshawari Nan
Nan fylt tørket frukt og nøtter, bakt i Tandooriovn.
Kr. 52.-

13. Koriander Nan
Nan fylt koriander, bakt i Tandooriovn.
Kr. 52.-
