Tandoori
Tandoori er en leirovn uten glasur som fyres med trekull. Maten som stekes i en tandooriovn får en særegen smak av marinade, trekull og leire. Tandooriovner har vært brukt i over 5000 år- og er fortsatt uforandret.
Samtlige tandooriretter serveres på varm jernpanne med forskjellige sauser som tilbehør.
Samtlige tandoorretter serveres med ris og saus

16. Tandoorikylling
Kyllingkombinasjon av tandoori, krydder og yoghurtmarinade.
Kr. 225.-


17. Kylling Tikka
Benfri kylling marinert med yoghurt, krydret og grillet i tandooriovn.
Kr. 225.-


18. Kylling hvitløk tikka
Stykker av benfri kylling marinert i krydder og
hvitløk grillet i tandooriovn.
Kr. 229.-

19. Kylling shashlik
Marinert kyllingfilét med løk, tomat og paprika –
grillet på spyd i tandooriovn.
Kr. 229.-


20. Biff Tikka
Biff marinert med yoghurt, krydret og grillet i tandooriovn
Kr. 235.-


21. Lam Tikka
Benfri mørt lammekjøtt marinert med yoghurt, krydret
og grillet i tandooriovn.
Kr. 235.-

22. Lam Shashlik
Denne retten serveres på spyd med squash, paprika
auberginer og løk.
Kr. 235.-

23. Seekh kebabrolls
Hakket oksekjøtt og lammekjøtt blandet med urter og
krydder- som deretter grilles på spyd.
Kr. 225.-

24. Gandhi mix grill
Retten er en kombinasjon av forskjellig tandoorimat.
På pannen finner du grillet kylling, lam og reker.
Kr. 239.-

25. Jhatka shashlik
Marinert svinekjøtt med løk, paprika, squash og auberginer grillet på spyd i tandooriovn.
Kr. 229.-

26. Jhatka tikka
Marinert svinekjøtt med yoghurt, krydder grillet i tandooriovn.
Kr. 210.-

27. Kongereker
Marinerte kongereker med krydder grillet i tandooriovn.
Kr. 225.-

28. Kongereker hvitløk
Kongereker med hviløk og krydder grillet i tandooriovn.
Kr. 229.-
