Nanbrød

Her er et utvalg av retter basert på nanbrød. Nanbrød er et flatt, ca. 1 cm tykt, rundt eller ovalt hvetebrød som er mye brukt i indisk mat. I motsetning til chapati inneholder nanbrød gjær; og de inneholder gjerne melk eller yoghurt, noe som gjør at de blir fyldigere og tykkere. Nanbrød blir gjerne brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje.

8. Plain Nan

Indisk festbrød stekt i tandooriovn.

Indian festive bread baked in tadoori oven.

Kr. 45.-

9. Garlic Nan

Nan fylt med hvitløk, bakt i tandooriovn.

Nan filled with garlic, baked in tandoori oven.

Kr 52.-


10. Onion Nan

Nan fylt med løk, bakt i tandooriovn.

Nan filled with onion, baked in tandoori oven.

Kr. 49.-

11. Podina Nan

Nan fylt med mynte, bakt i tandooriovn.

Nan filled with mint, baked in tandoori oven.

Kr. 49.-

12. Peshawari Nan

Nan fylt med tørket frukt og nøtter, bakt i tandooriovn.

Nan filled with dryed fruits and nuts, baked in tandoori oven.

Kr. 52.-

13. Koriander Nan

Nan fylt koriander, bakt i Tandooriovn.

Nan filled with coriander, baked in tadoori oven.

Kr. 52.-